MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT ALPIN 5 ZP RUNFLAT IARNA M+S SUV*
MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT ALPIN 5 ZP RUNFLAT IARNA M+S SUV*
MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT ALPIN 5 ZP RUNFLAT IARNA M+S SUV*
MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT...
MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT...
MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT...

MICHELIN 245/45R20 103V XL PILOT ALPIN 5 ZP RUNFLAT IARNA M+S SUV*

120940
1.429,00 lei
cu TVA

Anvelopa Michelin Pilot Alpin 5 SUV oferă aderență excelentă pe zăpadă și gheață, îmbinată cu manevrabilitatea și durabilitatea ideale pentru vehiculele SUV în condiții de iarnă.

> 4 Produse
D
C
70dB
Click pentru a vedea mai multe informții
  Prețul nu include montaj și echilibrat!

Pretul montajului si echilibrarii se va stabilii la sediul ADAX

 

Anvelopa Michelin Pilot Alpin 5 SUV este un tip de anvelopă de iarnă premium, special concepută pentru vehiculele SUV. Această anvelopă oferă o serie de caracteristici și beneficii care o fac potrivită pentru condiții de iarnă dificile, iar iată o descriere detaliată a acestor aspecte:

 1. Aderență și tracțiune sporită pe zăpadă și gheață: Michelin Pilot Alpin 5 SUV utilizează o compoziție specială a cauciucului și un model de profil al benzii de rulare care asigură o aderență optimă pe suprafețe alunecoase, precum zăpada și gheața. Aceasta permite conducătorului să se simtă în siguranță și să aibă control asupra vehiculului în condiții de iarnă.
 2. Performanță pe carosabil umed: Anvelopa este proiectată pentru a oferi o bună aderență pe carosabil umed și îmbunătățește distanța de frânare pe drumuri acoperite de zăpadă topită sau gheață parțial topită.
 3. Confort și stabilitate la viteză: Michelin a inclus tehnologii pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a oferi un confort sporit în timpul condusului. În același timp, anvelopa menține stabilitatea la viteză și asigură manevrabilitatea corectă a vehiculului.
 4. Durabilitate și rezistență la uzură: Michelin Pilot Alpin 5 SUV este construită pentru a rezista condițiilor dificile de iarnă și are o durată de viață mai lungă decât anvelopele obișnuite de iarnă.
 5. Design atractiv: Anvelopa are un aspect elegant și modern, cu un profil deosebit care poate îmbunătăți estetica vehiculului SUV.
 6. Etichetare UE a anvelopelor: Acest model de anvelopă poate avea o etichetare UE a anvelopelor care indică nivelurile sale de performanță în ceea ce privește consumul de combustibil, aderența pe carosabil umed și zgomotul produs în timpul rulării, permițând astfel consumatorilor să facă alegeri informate.

În concluzie, Michelin Pilot Alpin 5 SUV este o anvelopă de iarnă de înaltă calitate, concepută pentru a oferi aderență, siguranță și performanță pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață, făcând din ea o alegere excelentă pentru conducătorii de SUV-uri care se confruntă cu condiții de iarnă dificile.

Michelin, cunoscut oficial sub numele de Compagnie Générale des Établissements Michelin, este un producător de anvelope de renume mondial cu o istorie bogată și o reputație solidă în industrie. Iată câteva detalii succinte despre Michelin:

 1. Fondare și istorie: Michelin a fost fondată în 1889 de frații André și Édouard Michelin în Clermont-Ferrand, Franța. De-a lungul decadelor, compania a devenit un lider global în producția de anvelope și a diversificat ulterior în alte industrii, inclusiv ghiduri de călătorie.
 2. Reputație pentru inovație: Michelin este cunoscut pentru inovația continuă în tehnologia anvelopelor. A introdus concepte precum anvelopa radială, care a revoluționat industria auto. Michelin continuă să investească în cercetare și dezvoltare pentru a produce anvelope de înaltă calitate.
 3. Calitate și performanță: Michelin se angajează să ofere produse de încredere, durabile și cu performanțe excelente. Anvelopele Michelin sunt adesea recunoscute pentru aderența lor, siguranța pe drumuri umede și rezistența la rulare redusă.
 4. Prezență globală: Compania Michelin are operațiuni și prezență pe piețele din întreaga lume. Produce anvelope pentru o gamă variată de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, motociclete, biciclete și chiar avioane.
 5. Angajament pentru durabilitate: Michelin promovează durabilitatea și responsabilitatea socială și ambientală în întreaga sa activitate. A dezvoltat anvelope ecologice și a pus în aplicare inițiative pentru reducerea amprentei sale de carbon.
 6. Branduri asociate: Pe lângă brandul Michelin, compania produce și comercializează anvelope sub diverse alte mărci, cum ar fi BFGoodrich, Kleber, Uniroyal și Tigar.
 7. Ghiduri Michelin: Compania este cunoscută și pentru ghidurile sale de călătorie Michelin, care oferă recenzii și evaluări ale restaurantelor și hotelurilor din întreaga lume.

Michelin rămâne unul dintre cei mai prestigioși producători de anvelope și continuă să inoveze pentru a satisface nevoile șoferilor din întreaga lume.

Mai multe detalii gasiti la www.michelin.ro


Tip anvelopa
SUV si 4x4
Sezon
IARNA
Latime
245
Inaltime
45
Diametru
20
Clasa COMB
D
Clasa Aderenta
C
Clasa zgomot
70dB
Run Flat
DA
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies