Firma noastră va oferă servicii la cele mai înalte standarde de calitate, fapt evidențiat de acreditarea TUV pentru servicii. Aceasta acreditare atesta experiența si profesionalismul personalului nostru si va oferă siguranța si încrederea in alegerea făcuta, pe care nu o veți regreta.

Ne mândrim cu 11 ateliere echipate complet cu aparatură de calitate, amenajate după standardele de exigență a Michelin Romania, Rețeaua Internațională PointS şi Pirelli Romania.

Printre serviciile oferite enumerăm :

  • Hotel Anvelope specializat, unde puteți stoca anvelopele dvs. pentru un sezon, fiind la dispoziția dvs. cand doriți să le schimbați.
  • Montare Anvelope RUNFLAT, avem aparatura necesară iar personalul nostru este pregătit in acest sens.
  • Servicii de Îndreptat Jante de Aliaj, având personal și aparatură adecvată
  • Reîncărcarea sau Curățirea instalației de freon pentru automobile și utilitare, complet automat si rapid.
  • Vă mai oferim și posibilitatea de a utiliza la umflarea anvelopelor amestecul PNEUMIX(c), conținând azot , care vă permite evitarea fluctuațiilor de presiune în anvelope și vă permite o ținută mai bună de drum, precum și o siguranță îmbunătăţită, anvelopa menținându-și presiunea în parametrii optimi mai mult timp.

Pentru a va putea relaxa în timpul cât așteptați finalizarea lucrului la autovehiculul dumneavoastră, vă oferim o sală de așteptare confortabilă, dotată cu televizor, automat de cafea din partea casei și ceai. în această sală de așteptare puteți de asemenea să urmăriți stadiul lucrărilor la mașina dumneavoastră deoarece vă punem la dispoziție un monitor pentru camerele de supraveghere din ateliere.

Va așteptăm !

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies