Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos"

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".

Detaliile de livrare si comanda usor si rapid!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind facturarea si livrarea comenzii. Dureaza maxim 1-2 minute.

  1. Daca sunteti persoana fizica nu este necesar sa va inregistrati insa crearea unui cont va va ajuta in plasarea comenzilor viitoare. 
  2. Daca sunteti Persoana juridica, introduceti datele de facturare solicitate. 

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare prin plata ramburs, prin ordin de plata, situatie in care va vom solicita o confirmare a platii. Pentru rapiditatea identificarii platii dvs. va rugam mentionati pe ordinul de plata numarul comenzii plasate pe site.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim Tehnologii de tip Cookie ce permit stocarea de informații și/sau obținerea accesului la informația stocată în dispozitivul dumneavoastră pentru a permite website-ului să funcționeze, pentru a personaliza conținutul și anunțurile publicitare, pentru a vă oferi funcționalități aferente rețelelor de socializare și pentru a analiza traficul. Mai multe informații găsiți în Politica de cookies